VŠECHNY VÁS MOOOC PROSÍM O HLÁSKY TADY PRO KOTÍKA, JE TO FINÁLE SONM.
A ještě prosím tady pro můj blog v soutěži o nej kočičí blog.
POSLEDNÍ kolo KGS TAAAAADY
Další část příběhu o kočce Mau Tuuu
Chceš spřátelit??? Tak Tady
Chceš design?? Tak Tuu

Moje ikonka, kopírujte jenom s ní:


Vánoční kočičí kvíz

22. prosince 2009 v 16:42 | €vča |  Soutěže
Ahojky lidi!!!

Rozhodla jsem se, že udělám takový kočičí kvíz. A jelikož jsou Vánoce(tedy budou), tak jsem se rozhodla, že to bude o tom, jak se kočka chová v různých vánočních situacích.


1)Co udělá kočka, když uvidí vánoční stromek???
a)Zhrozí se a uteče
b)Očichá si ho a uteče, protože si napíchla jehličku do nosu
c)Očichá si ho, pak jí zaujmou ozdoby a skočí po stromečku, ten se převrhne a ozdoby se rozmlátí na kousky:-D

2)Co udělá kočička, když uvidí živýho kapra ve vaně??
a)Skočí tam a kapra rozsápe a sežere
b)Bude do kapra práskat tlapkou, ale neodváží se k němu
c)Neudělá nic

3)Co udělá kočička, když bude u toho, když je kapr kuchán a porcován??
a)Bude se zpod kuchyňské linky loudivě koukat, pak začne mňoukat na celej barák
b)Vyskočí na kuchyňskou linku a z ovzdálí bude počínánmí kuchaře sledovat
c)Bude se snažit dostat za kaprem po kuchařově noze, kterému bude po tomto kočičím výkonu rychle ubývat krve

4)Jak vám bude kočka pomáhat s balením dárků???
a)Bude mi držet balící papír, když budu potřebovat
b)Bude mi utahovat stužky, což nakonec způsobí roztrhání celého dárku
c)Bude lovit všechno, co jí přijde pod tlapky, takže z pěti balících papírů zbyde jenom hora papíropvých kousků

5)Jak se vaše kočka zachová, když uvidí, že rozbalujete dárky???
a) Bude mi pomáhat rozbalovat(ovšem s rizikem roztrhání dárku na kusy)
b)Bude dost zaměstnaná šplháním po vánočním stromku
c)Naše kočka nesmí ke stromečku, když se rozbalují dárky

6)Vaše kočička právě žere své nejoblíbenější žrádlo a zjevně jí moooc chutná. Co udělá, když kolem ní projdete s naporcovaným syrovým kaprem???
a)Nic, bude dál žrát, vždyť jí mooc chutná
b)Vrhne se na kapra
c)Nejsem tak hloupý/á, abych chodil/a kolem kočky se syrovým kaprem:-D

7)Co udělá vaše kočička, když jí dáte k Vánocům novou hračku
a)Vrhne se na ní a zuřivě se jí bude snažit zabít
b)Poděkuje Ježíškovi a pak se na ní vrhne:-D
c)Uloží si jí do sbírky

8)Jak se bude vaše kočka tvářit na Štědrý den u veterináře??
a)Jako obvykle-bojácně a naštvaně
b)Veterinář má na Štědrý den zavřeno
c)Kočka mi nedovolí jí strčit do přepravky-zaleze na místo, kam se nedostanu

9)Jak se bude vaše kočka chovat při štědrovečerní večeři??
a)Bude skákat po stole, při čemž rozbije všechny talíře, víno rozleje po stole a sežere kapra
b)Bude mít plnou misku-bude se zabývat krmením
c)Moje kočka nesmí ke štědrovečernímu stolu

10)Líbil se ti tenhle kvíz???
a)JJ, mooc
b)Ušel
c)Nee


Tak doufám, že jste se aspoň trochu pobavili.
První tři, co vyplní kvíz do komentů dostanou dip. Není to na správné a špatné odpovědi-odpovídejte podle toho, jak se zkrátka vaše kočička chová.
Ten, kdo nemá kočku, můžete psát to, co si myslíte, že by vaše kočka udělala, kdyby jste nějakou měli.

Tak páá


Vaše €vča
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 DiabŁo - affínko - mthmmr =O) =o* =* =O* =o* DiabŁo - affínko - mthmmr =O) =o* =* =O* =o* | Web | 23. prosince 2009 v 10:37 | Reagovat

1.c)
2.b) (asi =)) ae asi jo)
3)b) (asi)
4.c)
5.b)
6.b)
7.a)
8.b)
9.a)
10)a)hlavně ta 9. otázka =D

2 lara lara | Web | 23. prosince 2009 v 12:04 | Reagovat

ahojda, u me na blogu je vanocni party a bude platit do dnesni pulnoci tak se muzes zapojit....jinak obihacka

3 lara lara | Web | 23. prosince 2009 v 12:13 | Reagovat

1c,2b,3a,4c,5a,6c,7a,8b,9a,10a

4 Karuzka-tvé sBénko Karuzka-tvé sBénko | Web | 26. prosince 2009 v 17:54 | Reagovat

1-c
2-b
3-c
4-c
5-a
6-c
7-a
8-b
9-b
10-a

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama